Over OccasionLease Zakelijk

OccasionLease Zakelijk is de leasemaatschappij van Eindhoven en Helmond. OccasionLease biedt een ruim aanbod aan tweedehands auto’s. OccasionLease is ontstaan uit een samenwerking tussen Autodroom Helmond en SDL Automotive. De samenwerking tussen deze twee bedrijven levert mooi resultaat op doordat wij onze experts nu kunnen combineren. Doordat wij veel experts in dienst hebben zijn alle auto’s perfect onderhouden. Omdat wij altijd goede kwaliteit hebben geleverd zijn wij nu ook klaar voor de zakelijk markt. Wij bieden auto’s waarmee u naar klanten kan gaan.

Autodroom Helmond

Autodroom Helmond heeft al jarenlange ervaring binnen de leasebranche. Autodroom Helmond heeft een grote showroom van maar liefst 8000 m2. De grote showroom biedt een ruim aanbod aan occasions. Autodroom Helmond heeft naast de showroom ook een mooie en moderne werkplaats. In de werkplaats staan onze specialisten altijd klaar voor u voor onderhoud en reparaties.

SDL Automotive

Het tweede moederbedrijf van OccasionLease is een modern bedrijf binnen de branche. SDL Automotive heeft al veel ervaring voor een jong bedrijf. Dit komt allemaal door de intensieve samenwerken met Autodroom Helmond. SDL Automotive heeft het gebied waar wij opereren vergroot. Ook in Eindhoven bij SDL vindt u een grote werkplaats voor onderhoud en service.

Altijd scherpe prijzen

De samenwerking tussen deze twee mooie bedrijven zorgt voor veel voordelen. Een daarvan is dat wij een gezamelijk inkoopvoordeel hebben. Het gecombineerde netwerk zorgt voor veel mogelijkheden. Vindt u uw perfecte auto niet tussen het aanbod, neem dan snel contact op. Wij kunnen bijna alles vinden binnen ons professionele inkoop netwerk.

OccasionLease